Arrangera en spektakulär nyårsfest

Nyårsafton i år är ju lite speciell eftersom vi byter årtionde. Så varför inte avsluta 10-talet riktigt storstilat? Kontakta ett galleri i din närhet, och diskutera med dem om ni kan komma fram till ett möjligt avtal. För visst vore det häftigt att ha årets nyårsfest i ett konstgalleri?

Många gallerier är vana vid att arrangera olika typer av event, så antagligen kommer ni kunna komma fram till något som passar er båda. Det finns ju flera varianter man kan tänka sig, som alla är oväntade och roliga för de som är intresserade av konst.

Oavsett vilket alternativ det blir så kommer nyårsfesten 2019 bli ett kalas att minnas. Påminn redan i inbjudan om att det är festligaste stassen som gäller. Herrar har kostym eller frack, och damer har klänning och höga klackar. Herrarna får plats med stilrena pluntor i innerfickan, kanske med en dyr konjak kvällen till ära.

Hela middagen i galleriet

Om det här alternativet fungerar beror förstås på hur många ni är och hur stort galleriet är. Finns det plats för er alla och galleristen tillåter att ni är i lokalen under hela kvällen är det här det enklaste alternativet.

Låt en cateringfirma stå för mat och porslin, och kanske även bord och stolar, så gör du det så enkelt som möjligt för dig. Det du behöver fixa är dryck och eventuella snacks. Drycken är relativt lätt att ordna genom att du beställer online på Systembolaget och hämtar din beställning i butik, om inte hemleverans erbjuds i ditt område. Tänk dock på att beställa i god tid så varorna hinner levereras.

När ni har ätit är det perfekt att ta en runda i lokalerna och titta på konst.

Mingel i galleriet

Om ni inte kan vara i galleriet hela kvällen är det perfekt att samlas där och dricka fördrink. Det blir som ett privat vernissage. Smutta på bubbel, prata om konst och se fram emot resten av kvällen och natten låter som en helt perfekt start på en magisk nyårsafton.

När ni har minglat färdigt ser du till att ha bokat transport, buss eller stortaxi beroende på hur många ni blir, och så åker ni vidare till själva festlokalen.

Det här alternativet ger dig lite mer jobb, men också lite mer frihet. Du kan välja att ha festen hemma eller i en hyrd lokal, och maten kan du laga själv eller låta en cateringfirma stå för. Alla alternativen har sin charm, och diverse fördelar och nackdelar, så välj det du hinner och känner för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *