Konstiga kombinationer kan bli konst

Har du någonsin tänk på hur smakkombinationer som hallon och lakrits, äpple och kanel eller getost och rödbetor skapades? Jo det är genom att människor har testat sig fram, och sen insett att dessa kombinationer faktiskt passar väldigt bra ihop. På samma sätt kan man skapa konst genom att kombinera olika konstformer som inte är så vanliga att slå samman. Detta alltså oavsett om det gäller konst som ska hängas upp på ett museum, konst som ska pryda ett spa Åre eller konst som ska agera inredning i ditt hem.

Konst och inredning

Ett exempel på när två konstformer kombineras och skapar något helt nytt är när modern inredning kombineras med klassiskt konst. Att ta två konstformer som nästan är varandras motsatser kan faktiskt bli bättre än vad man tror. Så våga testa och kombinera den konstform du gillar mest med en konstform som du kanske inte vet så mycket om eller som du inte brukar vända dig till. Det kan bli hur bra som helst!

Kanske är det just den där konstiga kombinationen av konst som gör att du blir känd genom konstvärlden, eller som gör att du uppnår ett mål som du har haft länge. Du förlorar ingenting på att testa eftersom att du ändå lär dig någonting om kombinationen inte blir bra. Man lär sig av sina misstag – svårare än så är det inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *