SKAPARKALAS I TRÄDGÅRDEN

Behöver du en liten kreativitetsboost? Kombinera det med ett sommarkalas och bjud in till ett kreativt skaparkalas i trädgården! Låter det avancerat och krångligt? Det behöver det inte alls vara!

Köp ett fällbart bord och bänkar och hyr ett partytält. Svårare än så behöver det inte vara med logistiken. Sen kan du fokusera på att ha olika sorters material för skapande tillgängligt. När kreativiteten har fått fritt spelrum i några timmar röjer ni tillsammans och dukar istället fram mat och dryck.

Skaparmaterial

Vilket material du behöver för skapandet beror lite på vilka dina gäster är. Men papper i olika färger, pärlor och tråd, pärlplattor, färgpennor och papper att rita på, akvarellfärger och penslar, lim och tejp är några tips som kommer ta dig långt.

Behövs det extra inspiration finns med mängder med DIY-bloggar med olika pysseltips.

Äta och dricka

Försök undvika att kombinera skapandet med mat och dryck eftersom det kan resultera i tråkiga olyckor. Men när skapandet är avdukat och det är dags för mat kan du servera en stor och lyxig pastasallad.

För att göra det lätt för dig och dina gäster kan du ställa fram ingredienserna var för sig i olika skålar och låta var och en servera sig det de vill ha. På så sätt kan man lätt anpassa sin mat efter eventuella dieter eller specialkoster.

Ställ fram ordentligt med alkoholfria alternativ, speciellt om det är en varm dag. Vill du servera alkohol kan du satsa på ett rött och ett vitt vin, gärna boxvin som är prisvärt och enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *