SPÄNNANDE MÅLARMEDIUM I AKRYL

Varför inte testa något nytt i ateljén denna vår? Kanske ett gelmedium du inte har testat förut från Liquitex eller Golden som ger dig häftiga texturer och olika effekter. Med en matt akrylgel kan man leka med sina färger, skapa unika texturer och reglera transparensen utan att påverka färgpigmenten. Denna genomskinliga gel finns även i gloss och semi-gloss om man vill ge sina tavlor olika karaktärer.

Om du är ute efter något lite grovkornigare så finns det även olika så kallade “pumice gels” i olika nivåer, från fine till corse hela vägen till extra corse. Den starkaste varianten ger dig en yta som kan liknas vid cement och du kan forma din gel utefter eget behov. Du kan även skapa effekter som får det att se ut som att ytan har spruckit med en gel som kallas för “crackle paste”, utöka torkningstiden med ett flytande medium som heter “retarder” eller tunna ut färgerna utan att påverka pigmenten med Goldens High Flow medium.

Vi köpte en ny trehjuling till lillen förra helgen och sedan dess har han varit så upptagen med den att vi har kunnat spendera lite extra tid i våra favoritbutiker på nätet. Stor&Liten är så klart en stor favorit när det gäller leksaker och annat till barnen. De har en väldigt bra webbshop som är helt frakt fri, så det kan vi rekommendera om ni behöver köpa något nytt till barnen där hemma. Stor&Liten har allt man behöver till barnens måleri också, med allt från träfärgspennor och jumbokritor till vattenfärger och fingerfärger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *