Mer konst till trädgården

Väggar inomhus som pryds av vacker konst, golv som täcks med handsydda mattor eller hantverk och bokhyllor som fylls av skulpturer från världens alla hörn är vanligt. För många har konst en central plats i hemmet och tänk vad tråkigt hemmet skulle vara utan några som helst konstverk som ger rummet mer personlighet.

Vad räknas som konst?

Det är även många saker i hemmet som vi prioriterar att investera i, men som alla kanske inte tycker räknas som just konst. Men allting som finns runt omkring dig, designen på dina kökshanddukar, mönstret på din soffa eller dina handblåsta drinkglas är faktiskt också en typ av konst och hantverk som någon har ägnat många timmar åt att skapa.

En plats i hemmet som många dock glömmer bort att dekorera är trädgården och mer hjärta läggs kanske istället på att inhandla vackra blommor eller självläkande skärmattor online. Men trädgården är den första saken du ser när du kommer hem eller dina gäster anländer, så vad kan du addera för konst i din trädgård, för att kunna ge ett bättre första intryck?

Gör ett personligt val

Vilken typ av konst du vill investera i är sedan helt upp till dig, men skulpturer till trädgården tillhör den allra vanligaste investeringen. Här kan du välja och vraka mellan mängder av olika modeller, storlekar och figurer som du sedan kan placera ut i trädgården. Dekorera med ljus, fina krukor och kanske något fint hantverk som piffar upp trädgården lite extra. Glöm heller inte att inreda altanen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *